Vols ser soci/a de Rodautors?

L’Associació Rodautors neix de la idea de crear una xarxa forta de cantautors i cantautores per enriquir plegades el panorama musical. Al 2017, un somni de dos amics cantautors es va transformar en el Primer Festival Itinerant de Rodautors i, des d’aquella trobada, ja som més de 150 rodautors i rodautores confiant en el projecte i expandint-lo arreu de Catalunya i més enllà.

Per què associar-te?

Ser soci o sòcia de Rodautors vol dir formar part d’una família d’artistes i amants de la música d’autor/a i poder participar d’espais creats especialment per nosaltres: trobades de cantautors/es, formacions específiques, cicles i festivals de música d’autor/a, laboratoris de composició i moltes altres propostes que neixen del desig de compartir i créixer en comunitat.

A més, pel fet d’associar-vos teniu tota una oferta de serveis a preus reduïts gràcies als nostres col·laboradors i col·laboradores que, amb els seus descomptes, donen suport a Rodautors i als vostres projectes artístics.

Rodautors és una gran família
t’estem esperant!

Associa't
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram