Yuhniversia

Vaig escollir aquest nom fent referència a la idea de que la música es una de les maneres que té l’univers de connectar amb el nostre “jo” més essencial, més abstracte i més concret alhora. Així es com em sento a l’hora d’escoltar, composar, o interpretar una cançó. Parlo d’aquesta sensació i de moltes altres, unificant la fantasia amb la vida quotidiana, i la honestedat directa i literal amb la metàfora.

 Actualment treballo (apassionada i meticulosament) en la producció del que serà el meu primer àlbum: “Partículas”, un autoretrat en forma de conte, on cada cançó representa una fase del cicle que m’empeny a seguir fent el que faig.

Encara no m’atreveixo a definir quin tipus de so es el que estic aconseguint o el que busco. M’inspiro molt en la cultura pop més efervescent, però també en el teatre musical, la Electrónica i en la mateixa idea de so. M’agrada prendre’m el temps per experimentar i cuidar cada detall. Investigo el mon de la música en tots els seus aspectes, i també m’inspiro en tot allò que no em sembla be i m’agradaria canviar. Crec que els qui tot just comencem a endinsar-nos tenim aquesta responsabilitat i, sobretot, aquest poder.

D’altra banda, tinc alguns temes Italo-disco publicats en vinil i en cassette (també en plataformes digitals) que s’escolten a diferents països europeus on, de tant en tant, em surt algun bolo, cosa que em fa molt feliç ja que potser es un petit pas per arribar algun dia a Eurovisión.

 Crec que estic complint el meu somni a poc a poc (com més m’agrada) i amb molta consciencia, unificant la música amb l’estudi de la presencia i la identitat (pròpia i aliena) , i amb altres passions que vaig descobrint pel camí.

L’ASSOCIACIÓ

L’associació Rodautors neix i viu per a impulsar la cooperació entre cantautors i cantautores amb l’objectiu d’enfortir la nostra escena, generar nous públics i tenir més oportunitats professionals dins el món de la música.

CONTACTA’NS

[email protected]
(+34) 659 986 446 // (+34) 630 687 864