PROJECTE MAU
Visc a Sarrià de Ter i treballo a Girona.
La meva infància es cou en el barri vell de Girona, amb influències molt arrelades, per part familiar a la Rambla i posteriorment l’eixample, on han estat els meus llocs de vivències des d’infant a l’edat actual. Del seu entorn familiar en destaco la sort de tenir aprop meu detalls de la cultura, la pintura i el periodisme, que em van donar una visió més ample alhora de elaborar històries i lletres. Implicat de jove en el mon de l’escoltisme i l’esplai, compaginant també la formació de nois i noies i envoltat de
totes les situacions que un adolescent i posteriormente un adult pot viure en aquest entorn.
Les meves influències musicals son diverses, ja que he passat per moltes facetes musicals totes elles d’estils molt diversos, com ara al Rock and Roll dels anys 90 gironí, on amb el grup Fred de Peus,, vaig estar de guitarrista a la orquestra XAPÓ, i poc a poc vaig fer entrada en el mon dels escenaris de
festes i barriades i fent música d’animació infantil.
Després d’uns anys de silenci, vaig tornar al mon musical a partir del 2012, col·laborant en la composició de cançons i música per a poesia, entre d’altres, i en la formació de grups de pop, o rock alternatiu (Bel and the fllipper’s Band), i OPAC’S, fins el 2015.
De tot això em vaig anar deixant influenciar per a posar-ho al servei de la composició pròpia, de les meves cançons, que amb el llarg del temps s’han anat cuinant a poc a poc.

L’ASSOCIACIÓ

L’associació Rodautors neix i viu per a impulsar la cooperació entre cantautors i cantautores amb l’objectiu d’enfortir la nostra escena, generar nous públics i tenir més oportunitats professionals dins el món de la música.

CONTACTA’NS

[email protected]
(+34) 659 986 446 // (+34) 630 687 864