Ona Mae

#OnaMae #cancionesConAlma #fusionWorldDeAutora

Sóc una cantautora que viu a cavall entre Barcelona i Bordeus (França). 

Podria definir la meva música com “Fusió-World d’Autora”. M’inspira el folklore musical d’aquí, d’allà, i de més enllà… Viatjo per diferents tradicions, buscant ànima i fusionant amb el que porto dins.

Compondre cançons (lletra i melodia), és per mi una de les coses més apassionants que hi ha.  Cantar-les i aconseguir connectar amb el públic, el més gratificant de tot. Diuen que tinc una veu càlida, intima i envoltant.

Estic immersa en la producció del meu primer àlbum, de manera independent i autogestionada. El treurem a la llum durant la primavera del 2022.  Són cançons amb pinzellades folklòriques mediterrànies i llatinoamericanes. 

 

Ser una de les guanyadores del concurs Horta Cançó d’Autor 2021 (Premi del Públic) , ha suposat una dosis de seguretat molt important.

Com artista, sóc molt inquieta i m’agrada experimentar. La música  amb arrels africanes m’inspira molt. Toco el Kamélé N’goni (arpa de l’oest africà) i els Kass-kass (també conegut com Asalato, un instrument de percussió menor). M’agrada incloure’ls i fusionar-los amb la música d’autor.  És el pròxim projecte en el qual m’agradaria indagar.

La música ens cura i ens fa viatjar, i per mi és un regal poder compartir-me així amb els altres.

TIK TOK

L’ASSOCIACIÓ

L’associació Rodautors neix i viu per a impulsar la cooperació entre cantautors i cantautores amb l’objectiu d’enfortir la nostra escena, generar nous públics i tenir més oportunitats professionals dins el món de la música.

CONTACTA’NS

[email protected]
(+34) 659 986 446 // (+34) 630 687 864