Núria Rossy

Núria Rossy és una cantautora de Barcelona nascuda a una família de músics i artistes. No recorda quan va compondre la primera cançó, perquè fer cançons era un joc infantil. Se sent autodidacta i amb molt per aprendre. Quan ho ha permès la butxaca s’ha format en veu amb Anna Luna, en Harmonia amb Manel Camp, o Llenguatge al Taller de Músics, però diu que el seu primer i principal formador musical va ser el seu pare: la Música ha estat un canal de comunicació i complicitat que els ha unit sempre.


Després de publicar
“Sobre la marcha(2010), el single “Ressorgiré” (2016) i Alegría(2017), aquest 2020 presenta nou disc, “Podria ser”, amb col·laboracions d’altres cantautors, noves sonoritats i ple de compromís amb tot ésser humà que vulgui sortir de la deshumanització. 


Amant de tota manifestació artística, no s’acaba la seva creativitat en la cançó d’autor: és Historiadora de
l’Art, també  dibuixa i és una amant de les artesanies i les arts escèniques  i ara està escrivint la seva primera novel·la, “Yo soy Paula” que voldria publicar aquest any. Tota aquesta versatilitat artística l’aboca en els seus concerts amb les seves habituals invitacions a la participació del públic.

 

L’ASSOCIACIÓ

L’associació Rodautors neix i viu per a impulsar la cooperació entre cantautors i cantautores amb l’objectiu d’enfortir la nostra escena, generar nous públics i tenir més oportunitats professionals dins el món de la música.

CONTACTA’NS

[email protected]
(+34) 659 986 446 // (+34) 630 687 864