Marta Gin

Marta Gin és una cantautora i guitarrista de Cornellà de Llobregat, amb un estil propi, on fusiona cançó d’autora, pop-rock, soul i funky.
Ha participat en el programa talent jove “Espai Innova” de la Factoria Musical de Cornellà de Llobregat durant els anys 2017 i 2018 amb el grup de versions “The
margine project”, i durant 2019 i 2020 al grup musical dels Castellers de Cornellà. També ha col·laborat en algunes produccions de “Microcornellà Teatre”; (2018 i 2019) musicant algunes de les seves obres com els espectacles: “Amb veu de dona” i “Mai t’oblidaré” de Laura Orozco entre d’altres.
La seva trajectòria com a solista va començar l’any 2019 i, des de llavors ha fet diversos concerts en locals amb música en directe i petits auditoris (Premià de Mar, Cornellà de Llobregat, El Prat de Llobregat, etc). També ha participat en diversos micros oberts en Barcelona (La sonora de Gràcia, Rodautors a New Fizz, etc.).
A principis del 2021 va ser finalista del concurs “A2veus” de TV3 en el programa dedicat a Judit Nedderman. Actualment està preparant un EP de temes propis i fent una petita gira per locals amb música en directe i en festes majors.

L’ASSOCIACIÓ

L’associació Rodautors neix i viu per a impulsar la cooperació entre cantautors i cantautores amb l’objectiu d’enfortir la nostra escena, generar nous públics i tenir més oportunitats professionals dins el món de la música.

CONTACTA’NS

[email protected]
(+34) 659 986 446 // (+34) 630 687 864