Joan Blau

Joan Blau va iniciar la seva carrera com a cantautor l’any 2015 en la presentació del llibre ‘Cambio de Rasante’ del seu amic Víctor Lorenzo i el 2016, publica el single ‘Blau’, dues cançons que formen part del seu primer treball, gravat a la Bucbonera Studios, amb la producció de Luis Robisco. ‘Somnis’ és el nom del disc, presentat el novembre de 2016 a la Sala Barts Club de Barcelona.

En dos anys, les seves cançons han sonat a més de 150 concerts. L’abril de 2017, juntament amb Mia Fuentes, presenta el single ‘23 d’abril La nova cançó de Sant Jordi’, amb una gran acollida. El 2018 presenta el single ‘Cafè’, una cançó que forma part de l’EP ‘La Clau’.

Aquest any 2019 el cantautor de Balaguer, Joan Blau, presenta el seu darrer EP, titulat ‘La Clau’. En aquest treball, Blau narra la seva fugida de la ciutat i rendeix homenatge a Balaguer, la seva localitat d’acollida. ‘La Clau’ és el segon disc del cantautor, i es pot adquirir a la seva

‘Cafè’, ‘Menjar plàstic’, ‘Canviar’, ‘Torró’ i ‘Nits d’estiu’ són els títols dels temes de ‘La Clau’, cançons que caminen sobre melodies senzilles, amb lletres clares i personals i això sí, amb accent lleidatà. Amb un directe intimista, Blau canta melodies sense artifici que s’enganxen i tenen una frescor sonora i tranquil·la que parlen de la seva vida, d’un sistema de vida, de l’amor i del desamor.

Escriure, compondre i cantar les seves cançons s’ha convertit en la principal feina d’aquest ‘cantautor resilient’, com li agrada anomenar-se.

És un dels creadors de l’associació Rodautors i el Festival Itinerant Rodautors.

L’ASSOCIACIÓ

L’associació Rodautors neix i viu per a impulsar la cooperació entre cantautors i cantautores amb l’objectiu d’enfortir la nostra escena, generar nous públics i tenir més oportunitats professionals dins el món de la música.

CONTACTA’NS

[email protected]utors.com
(+34) 659 986 446 // (+34) 630 687 864