Que és RODAUTORS?

RODAUTORS és un Festival Itinerant organitzat de manera autònoma per una comissió organitzadora, que participa conjuntament amb les Associacions Culturals dels pobles i regions on es realitzen les diferents edicions del Festival.

El Festival intenta apropar als pobles de les terres catalanes la música d’autor, que sempre ha tingut un pes molt important en la cultura musical, tot i que avui en dia hagi quedat reduïda a circuits molt concrets, segueix sent font d’inspiració i de nous talents. Sense la Nova Cançó no tindríem tota la diversitat de músics que tenim avui en dia, ells van posar els ciments de la música.

El Festival està pensat de manera que sigui un punt de trobada per a cantautors i cantautores, un espai pels que estan iniciant-se en aquest món i pels que, tot i fer temps que s’hi dediquen, vulguin compartir l’experiència, oferint un espai on actuar, assesorament i eines per poder desenvolupar millor el seu treball mitjançant xerrades i tallers de manera gratuïta.

Un dels principis del RODAUTORS és enriquir els pobles que acullen el festival, els seus recursos, el seu comerç de proximitat, els seus artesans i els músics de la zona.

El 1r RODAUTORS es va realitzar el passat 21 i 22 d’octubre de 2017, a Penelles (Lleida). Amb un total de 20 cantautors i cantautores participants, de 52 propostes rebudes.

El 2n Festival RODAUTORS es realitza al poble de Mura, els dies 2 i 3 de juny de 2018.